Wat kunnen we vandaag
voor u betekenen?

Vragen over de aankoop van een auto, het inruilen van uw auto – Auto Gort staat voor u klaar!

Wat Auto Gort voor u kan betekenen

Een auto kopen is niet iets wat u zomaar even doet. U heeft vast een lijstje met eisen en wensen – de dingen die er voor u écht toe doen. We begrijpen helemaal dat u er graag goed over nadenkt, een auto is immers een aankoop waar u jaren plezier van hoopt te hebben.

Waarom Auto Gort?

  • Topkwaliteit occasions
  • Auto Gort is RDW erkend
  • We bouwen graag een relatie met u op
  • Inruil en inkoop zijn altijd mogelijk
  • Financiering nodig? Geen probleem!

Auto Gort, gewoon goed!

Een auto kopen

Wilt u een nieuwe auto kopen? Bij de aankoop van een auto zijn er verschillende zaken om rekening mee te houden. Wij zijn er voor u tijdens het hele proces; van uw wensenlijst, advies en vragen over financiën tot een specifieke zoekopdracht.

Uw auto verkopen

Ook voor de verkoop van uw auto kunt u bijna altijd bij ons terecht! Kom eens bij ons langs of neem geheel vrijblijvend contact met ons op; we zijn u graag van dienst!

Auto Gort
Neem contact op

Stuur ons een mailtje - we reageren zo snel mogelijk op uw bericht.

Niet leesbaar? Verander de tekst. captcha txt
×

Welkom bij Auto Gort!

Heeft u een vraag? U kunt direct contact met ons opnemen via WhatsApp of een mailtje sturen naar robbert@autogort.nl.

× Kunnen we u helpen?

WIJ ZIJN VOORLOPIG GESLOTEN

Vanwege de nieuwe maatregelen van 14 december zijn wij helaas voorlopig gesloten.

Ondanks dat de wereld momenteel  stil komt te staan, wilt u dat natuurlijk niet! Wij willen u graag van dienst zijn en u de service verlenen die u van ons gewend bent. Dit blijven we doen, maar dan wel in aangepaste vorm.

Heeft u een auto bij ons gekocht? Deze kunnen wij nog gewoon bij u afleveren. In dit geval nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om de details te bespreken.

Heeft u interesse in een van de auto's die wij momenteel te koop aanbieden? Dan kunnen wij deze bij u langsbrengen, zodat u de auto kunt zien, voelen, én er een testrit mee kunt maken. Uiteraard houden we rekening met alle voorschriften en reinigen we de auto grondig voor en na de testrit.

Wanneer u van deze service gebruik wilt maken, vragen we u om contact met ons op te nemen. We doen onze best om zoveel mogelijk klanten te helpen maar momenteel kunnen wij deze proefritservice alleen in de provincie Groningen aanbieden.

Tijdens een aflevering of een proefrit doen we er uiteraard alles aan om uw en onze gezondheid te waarborgen. Daarom hebben we maatregelen getroffen conform de richtlijnen van het RIVM. Zo zijn onze begroetingen contactloos en nemen we allerlei andere maatregelen. Heeft u griepverschijnselen? Plan dan alstublieft geen afspraak in, maar wacht tot u weer volledig hersteld bent!

Mocht u vragen hebben over onze maatregelen, neem dan vooral contact met ons op via een mailtje naar robbert@autogort.nl of bel ons op 06-19923250.

Bedankt voor uw begrip en blijf gezond!
Robbert Gort