Over ons

Auto Gort is uitgegroeid van jongensdroom tot werkelijkheid. Wij doen er álles aan om ervoor te zorgen dat u met een glimlach op uw gezicht onze locatie verlaat. Hopelijk is dat met een prachtige nieuwe bolide waar u apetrots op bent, en ook als wij u gewoon hebben kunnen voorzien van goed en eerlijk advies zijn wij tevreden – zo lang u dat maar bent.

Auto Gort is een droom die éindelijk uitkomt. Na héél veel waardevolle jaren ervaring opgedaan te hebben bij verschillende prachtige autobedrijven in Noord Nederland, is Auto Gort werkelijkheid geworden. In die jaren hebben wij een enorm waardevol netwerk opgebouwd met importeurs, leveranciers, exporteurs, mensen die altijd precies de juiste auto weten te vinden – de auto-industrie is een prachtige sector!

Wij zetten onze kennis graag in om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Het inruilen van uw auto op een van onze occasions, de aankoop of de verkoop van een auto, bij ons bent u aan het juiste adres voor zo’n beetje alles wat u op autogebied kunt bedenken! Kom gerust en geheel vrijblijvend eens langs bij ons aan de A.J. Romijnweg in Winschoten; wie weet staat de auto van uw dromen bij ons. En komt u liever een keer ‘s avonds of op een ander moment langs? Geen probleem, neem van te voren even contact met ons op, dan zorgen wij dat de koffie voor u klaarstaat!

“Als klein kind wilde ik al niets liever dan met autootjes spelen. Dat is eigenlijk nooit veranderd – alleen zijn de auto’s tegenwoordig wat groter!”

robbert gort
autoliefhebber & eigenaar Auto Gort

Neem contact op

Stuur ons een mailtje - we reageren zo snel mogelijk op uw bericht.

Niet leesbaar? Verander de tekst. captcha txt
×

Welkom bij Auto Gort!

Heeft u een vraag? U kunt direct contact met ons opnemen via WhatsApp of een mailtje sturen naar robbert@autogort.nl.

× Kunnen we u helpen?

WIJ ZIJN VOORLOPIG GESLOTEN

Vanwege de nieuwe maatregelen van 14 december zijn wij helaas voorlopig gesloten.

Ondanks dat de wereld momenteel  stil komt te staan, wilt u dat natuurlijk niet! Wij willen u graag van dienst zijn en u de service verlenen die u van ons gewend bent. Dit blijven we doen, maar dan wel in aangepaste vorm.

Heeft u een auto bij ons gekocht? Deze kunnen wij nog gewoon bij u afleveren. In dit geval nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om de details te bespreken.

Heeft u interesse in een van de auto's die wij momenteel te koop aanbieden? Dan kunnen wij deze bij u langsbrengen, zodat u de auto kunt zien, voelen, én er een testrit mee kunt maken. Uiteraard houden we rekening met alle voorschriften en reinigen we de auto grondig voor en na de testrit.

Wanneer u van deze service gebruik wilt maken, vragen we u om contact met ons op te nemen. We doen onze best om zoveel mogelijk klanten te helpen maar momenteel kunnen wij deze proefritservice alleen in de provincie Groningen aanbieden.

Tijdens een aflevering of een proefrit doen we er uiteraard alles aan om uw en onze gezondheid te waarborgen. Daarom hebben we maatregelen getroffen conform de richtlijnen van het RIVM. Zo zijn onze begroetingen contactloos en nemen we allerlei andere maatregelen. Heeft u griepverschijnselen? Plan dan alstublieft geen afspraak in, maar wacht tot u weer volledig hersteld bent!

Mocht u vragen hebben over onze maatregelen, neem dan vooral contact met ons op via een mailtje naar robbert@autogort.nl of bel ons op 06-19923250.

Bedankt voor uw begrip en blijf gezond!
Robbert Gort