Over ons

Auto Gort is uitgegroeid van jongensdroom tot werkelijkheid. Wij doen er álles aan om ervoor te zorgen dat u met een glimlach op uw gezicht onze locatie verlaat. Hopelijk is dat met een prachtige nieuwe bolide waar u apetrots op bent, en ook als wij u gewoon hebben kunnen voorzien van goed en eerlijk advies zijn wij tevreden – zo lang u dat maar bent.

Auto Gort is een droom die éindelijk uitkomt. Na héél veel waardevolle jaren ervaring opgedaan te hebben bij verschillende prachtige autobedrijven in Noord Nederland, is Auto Gort werkelijkheid geworden. In die jaren hebben wij een enorm waardevol netwerk opgebouwd met importeurs, leveranciers, exporteurs, mensen die altijd precies de juiste auto weten te vinden – de auto-industrie is een prachtige sector!

Wij zetten onze kennis graag in om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Het inruilen van uw auto op een van onze occasions, de aankoop of de verkoop van een auto, bij ons bent u aan het juiste adres voor zo’n beetje alles wat u op autogebied kunt bedenken! Kom gerust en geheel vrijblijvend eens langs bij ons aan de A.J. Romijnweg in Winschoten; wie weet staat de auto van uw dromen bij ons. En komt u liever een keer ’s avonds of op een ander moment langs? Geen probleem, neem van te voren even contact met ons op, dan zorgen wij dat de koffie voor u klaarstaat!

“Als klein kind wilde ik al niets liever dan met autootjes spelen. Dat is eigenlijk nooit veranderd – alleen zijn de auto’s tegenwoordig wat groter!”

robbert gort
autoliefhebber & eigenaar Auto Gort

Neem contact op

Stuur ons een mailtje - we reageren zo snel mogelijk op uw bericht.

Niet leesbaar? Verander de tekst. captcha txt
×

Welkom bij Auto Gort!

Heeft u een vraag? U kunt direct contact met ons opnemen via WhatsApp of een mailtje sturen naar robbert@autogort.nl.

× Kunnen we u helpen?