Onze contactgegevens

Onze contactgegevens

Showroom & kantoor

We zijn regelmatig onderweg om onze voorraad up-to-date te houden en te voorzien van nieuwe auto’s of om een auto af te leveren bij een tevreden klant. Om teleurstellingen te voorkomen vragen we u daarom om even contact met ons op te nemen via mail of telefoon; zo weet u zeker dat wij aanwezig zijn!

Auto Gort
A.J. Romijnweg 49
9672 AH Winschoten

Gebruik als navigatieadres J.P. Riedelstraat 3, Winschoten

openingstijden

Auto Gort is van maandag tot en met zaterdag geopend, van 09:00 tot 17:00 uur, behalve op woensdag. Op woensdagen zijn we vaak op pad, maar als u tijdig contact met ons opneemt dan maken we graag een afspraak op een woensdag.

overige gegevens

BTW nummer: NL003089317B09
KVK nummer: 76455572

social media

Volg ons op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van alles wat er bij Auto Gort gebeurt; van nieuwe binnenkomers tot speciale acties!

Auto Gort logo

Neem contact op

Stuur ons een mailtje - we reageren zo snel mogelijk op uw bericht.

Niet leesbaar? Verander de tekst. captcha txt
×

Welkom bij Auto Gort!

Heeft u een vraag? U kunt direct contact met ons opnemen via WhatsApp of een mailtje sturen naar robbert@autogort.nl.

× Kunnen we u helpen?

WIJ ZIJN OP AFSPRAAK GEOPEND

Vanwege de nieuwe maatregelen van 14 december zijn wij momenteel alleen op afspraak geopend.

Ondanks dat de wereld momenteel  stilstaat, wilt u dat natuurlijk niet! Wij willen u graag van dienst zijn en u de service verlenen die u van ons gewend bent. Dit blijven we doen, maar dan wel in aangepaste vorm.

Heeft u interesse in een van de auto's die wij momenteel te koop aanbieden? Neem dan contact met ons op via 06 - 199 232 50 of robbert@autogort.nl, dan plannen we een afspraak in zodat u de auto kunt zien en voelen. Uiteraard houden we rekening met alle voorschriften en reinigen we de auto grondig voor en na de testrit.

Tijdens een aflevering of een proefrit doen we er uiteraard alles aan om uw en onze gezondheid te waarborgen. Daarom hebben we maatregelen getroffen conform de richtlijnen van het RIVM. Zo zijn onze begroetingen contactloos en nemen we allerlei andere maatregelen.

Mocht u vragen hebben over onze maatregelen, neem dan vooral contact met ons op via een mailtje naar robbert@autogort.nl of bel ons op 06-19923250.

Bedankt voor uw begrip en blijf gezond!
Robbert Gort